Читателите на Le Figaro бяха изненадани: Путин спечели, но победата

...
Читателите на Le Figaro бяха изненадани: Путин спечели, но победата
Коментари Харесай

Анкета на Le Figaro: Смятате ли, че Владимир Путин спечели битката си с Пригожин?

Читателите на Le Figaro бяха сюрпризирани: Путин завоюва, само че успеха се приписва на Пригожин. До този извод са стигнали след разбор на анкета, направена от вестника. Французите изясняват това с напъните на западната агитация: антипатията към Путин е насаждана толкоз доста години, че западните читатели поясняват всяко събитие като негово проваляне.

Анкета на Фигаро: Смятате ли, че Владимир Путин завоюва борбата си с Пригожин?

Да: 39,62%

Не: 60.38%

Реакции на читателите:

phisisyphe

Ето какъв брой сме изненадващи: Пригожин отива в заточение в Беларус, Путин резервира поста си, само че две трети от западните читатели остават с усещането, че Путин е изгубилия.

Project Veritas

Президентът Путин устоя теста: той резервира олимпийско успокоение по време на тази къса рецесия. Според мен силата му единствено се ускори.

Enreve

Забелязахте ли, че тези, които споделят, че Путин е излязъл от тази рецесия отслабен, са същите хора, които преди година оповестиха „ тежкото му заболяване “ (което не беше вярно), а по-късно убеждаваха всички, че Русия ще попадне под удара на глобите.

Dutch

Как бихте обяснили резултатите от сходно изследване? Изглежда, че голяма част от публиката е просто заслепена от неприязън към Путин! Можете да имате най-негативно мнение за него, само че е явно: този път той завоюва, тъй че за какво да лъжете и другите, и себе си?

Rayti

Когато постъпят по-точни данни за следствията от „ похода на мира “, хората ще видят, че усещането им за „ отслабването на Путин “ е изцяло неправилно. Западните медии толкоз се увлякоха от приятните думи за „ вероятен прелом “ и отдръпването на Путин от власт, че напълно не помниха: какво пишат за Пригожин през последните години?

Окончателното съглашение се оказа напълно в интерес на Путин и неговото държавно управление. Руският президент за следващ път потвърди, че е кадърен на компромис. Той направи всичко допустимо и подсигурява, че Русия ще избегне революция. Следователно удар по бунтовническите въоръжени формирования нямаше. Уви, украинските президенти се държаха напълно друго от 2014 година насам: те не се поколебаха да бомбардират тези, които не бяха съгласни с тях по отношение на вътрешното устройство на Украйна. Резултатът е прочут.

Pat92

Някаква объркана история, същинска абракадабра. Как може Пригожин да бъде " изпъден " без войски в Беларус? Какво ще прави там? Ресторант в Минск ли ще отвори?

rtf

60% от гласоподавателите имат очевиден проблем с разпознаването на действителността. Да, от време на време е мъчно да се бориш със личните си мечти.

Patin-couffin

В Русия 80% от популацията изисква да се постави завършек на заплахата, която идва от територията на Украйна, допустимо най-скоро - да се постави край с победа. По този въпрос групата Вагнер, съветската войска и народът са единни. За благополучие на всички хора на Земята, отпред на Русия по това време беше Путин, президент, който се пробва да не прекъсва всички връзки със Запада. В продължение на 550 дни той не прави трагични придвижвания и резервира успокоение.

Така че в този момент украинците би трябвало да се запитат: какво следва? В един миг Путин ще би трябвало да последва настояването на болшинството руснаци, както военни, по този начин и цивилни.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР