Читатели на Plovdiv24.bg се свързаха с нашата медия, за да

...
Читатели на Plovdiv24.bg се свързаха с нашата медия, за да
Коментари Харесай

Странно за май метеорологично явление налази Тракия

Читатели на Plovdiv24.bg се свързаха с нашата медия, с цел да опишат: " Здравейте! Вчера и през днешния ден сутринта странна мъгла обгърна регион " Тракия " или най-малко част от него, изключително като се има поради, че въпреки всичко не сме края на октомври, а началото на месец май. Съгласете се, че по това време на годината рядко се случва в Пловдив да се следи сходно метеорологично събитие ".

Според прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология през днешния ден още веднъж ще доминира слънчево време. В източните региони и Горнотракийската равнина преди обяд ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Временни нараствания на облачността ще има и над Западна България, само че единствено на обособени места, след обяд в планинските региони ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 25° и 30°, по-ниски ще са по Черноморието 16°-21°. 

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в Рило-Родопската област ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 19°, на 2000 метра – към 12°.

По Черноморието ще има ниска облачност или мъгла, които към обяд ще се разсеят и ще се откри най-вече слънчево време. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температу
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР