Читатели на БЛИЦ изпратиха първи снимки от зверската катастрофа с

...
Читатели на БЛИЦ изпратиха първи снимки от зверската катастрофа с
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Първи СНИМКИ от ада с автобус на АМ "Тракия", 5 са жертвите!

Читатели на БЛИЦ изпратиха първи фотоси от зверската злополука с рейс, станала на Автомагистрала " Тракия ".


По думите на читателите ни задръстването е километрично. От Министерство на вътрешните работи обясниха, че придвижването краткотрайно е спряно.


" Първоначалните дейности е да освободим затиснатите от рейса, с цел да бъдат превозени до болница. Има спряно придвижване само че н е мога да се наемам с съответна информация за починали, защото няма да е точна все още. Пострадалите са към 20, само че не се наемам да давам точна информация ". Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи МЛаден Маринов във връзка на случая в ефира на Нова телевизия.

По информация на БНР починалите са 5.
Припомняме, че по информация на БЛИЦ бял Мерцедес на " Юнион Ивкони " е авариралият. Синьо Рено го е блъснало от дясната страна и поради това се е достигнало до случая. Поне 4 натрупа лежат на аутобана, а 10-15 души са тежко потърпевши. В момента пожарникари се мъчат с кран да вдигнат рейса, с цел да извадят жена. По непотвърдена информация 2 от жертвите са деца. От Спешната помощ на мястото на случая са изпратени осем коли за спешна помощ.

Според сигналите в Спешна помощ има над 20 потърпевши, част от хората към момента са в преобърнатия рейс. Линейки са тръгнали от Ихтиман и Елин Пелин, както и от София. Пострадалите ще бъдат закарани в Окръжна болница и „ Пирогов “. Сигналът за случая е подаден малко след 11:20 ч.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР