Читател потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже:Здравейте, пиша ви този имейл

...
Читател потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже:Здравейте, пиша ви този имейл
Коментари Харесай

Скандали и нецензурни думи в пловдивски автобус

Читател потърси Plovdiv24.bg , с цел да опише:

" Здравейте, пиша ви този имейл с цел да ви опиша за случката, която имах в автобусна линия 15. На 23.12.2021 година към 14:30-15 часа към 20 индивида чакахме дадения рейс, който закъсняваше с 20 минути и мисля, че непрекъснато закъсняват през работен ден!

След като се качихме, близо 30 индивида към този момент бяхме в него, кондукторът правеше кавги с множеството хора, скара се с едни възпитаници, и даже се чуха нецензурни думи към някой от пасажерите (деца на най-много 15-годишна възраст).

След това стартира да се кара с водача, за какво отваря вратите хората да се качват, всички в рейса бяхме принудени да слушаме свадите на тяхното работно място.

Въпросът, който желая да оставя, е: Докога пасажерите ще би трябвало да се съобразяваме с това, че автобусната линия не си съблюдава разписанието и идва постоянно със забавяне? Да, това не е първият път, в който ми се случва това с автобусна линия 15, и докога ще би трябвало да слушаме свадите, нецензурните думи и отношението на служащите върху тази линия, какво още би трябвало да стане, с цел да се намеси някой и да промени нещата?

С почитание, пасажер на автобусна линия 15 ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР