Читател потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже: Здравейте! Днес наруших предиобедната

...
Читател потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже: Здравейте! Днес наруших предиобедната
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Дейността на това общинско предприятие ми напомня събирането на такса паркинг по морето

Читател потърси Plovdiv24.bg , с цел да опише: " Здравейте! Днес наруших " предиобедната отмора " в офиса на Оперативна програма " Паркиране и репатриране ". Посрещна ме дружелюбна служителка. На въпроса ми " Мога ли да се срещна с настоящо за момента Приложение № 1 от Наредба за организацията на придвижването и паркирането на територията на община Пловдив? " тя ми отговори, че не е задоволително способена.

Прие ме господин Захариев - неговият отговор беше " Актуално е това което е в фоайето ". Повишихме си малко звук и ми пожела " прелестен ден ". Прилагам фотоси от фоайето.

Дейността на общинското дружество ми припомня на събирането на такса паркинг от притежатели на частни парцели наоколо до плажната линия на Българското Черноморие с тази разлика, че там обосновават таксуването с документи.

В Приложение № 1 с последно изменение от 09.11.2021 не попадат улици: " Драгота ", " Самара ", " Средец ", " Полк. Сава Муткуров ".

Това е от мен, драги съграждани, считам онагледих по какъв начин " Паркиране и репатриране " без никакво правно съображение събира такси ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР