Читател на Varna24.bg сподели видео, заснето на бензиностанция във Варна,

...
Читател на Varna24.bg сподели видео, заснето на бензиностанция във Варна,
Коментари Харесай

Мъж налетя на бой на момче на бензиностанция във Варна: Какъв си ти, бе, боклук? Ще ми сечеш пътя!

Читател на Varna24.bg показа видео, снимано на бензиностанция във Варна, от което е видно по какъв начин нападателен мъж атакува момче с обвинявания, че го е засякъл на пътя. 

" Случаят е от 15 фавруари. Мутра атакува беззащитно момче в 4 сутринта и го би доста пердах. Имаше няколко удара, съумях да снима единствено багра най-после, което отново не е малко. Мутрата го преследваше от " Алати " до бензиностанцията на " Марешки ", свиреше с клаксон, опитваше се да му блокира пътя.  Момчето с " Опела " очевидно се опита да избегне побоя като спря на бензиностанция, където има хора. Неволно станах очевидец и стопирах, с цел да видя по какъв начин ще се развият нещата и в случай че се постанова да оказвам помощ. Служителят на бензиностанция " Марешки " постави много старания, с цел да не се стигне до по-груба разпра и деескалира спора ", гласи коментара, изпратен до медията ни.

От фрагментите е видно по какъв начин мъжът гони младежа към автомобила му с репликите: " Какъв си ти, бе, отпадък. Пил ли си? Ще ми вървиш в лява, дясна лента, ще ми сечеш пътя...Ще ми кара лайнарят в ляво, дясно...боклук! "

В същото време момчето на бензиностанцията отблъсква нападателя със закана, че ще повика полиция и единствено с помощта на смелата му интервенция не се стига до по-трагична развръзка за младия водач, който е очевидно уплашен от случилото се. 

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР