Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да разкаже

...
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да разкаже
Коментари Харесай

Щофьор: Омръзна ми от полуидиотите на АМ Тракия, които присвяткат с фаровете, защото им преча да нарушават закона

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, с цел да опише своето възмущение срещу наглеците, които карат с над 140км/ч по Автомагистрала " Тракия ". 

" Омръзна ми от полуидиоти, които ти присветват в лява лента, с цел да им отстъпя място. И това тъй като им “пречиш " да нарушават закона да си карат с над 140км/ч. Cлучва ce постоянно, когато към този момент вече съм почнал изпреварване, а някой зад мен към този момент се е засилил, кара си с над ограничаването, и стартира да ми свети като вманиачен, с цел да се прибера по-бързо ", споделя в сигнала си той.

Пловдивчанинът е ядосан от неналичието на надзор по " Тракия ":

" Ползвам автомагистралата по значителен периметър от Пловдив в посока Бургас и назад, само че за жалост не виждам надзор от органите не Министерство на вътрешните работи.  Няма камери, няма движещи се патрули, които мигновено д глобят и смъкват номерата на сходни малоумници?

Шофьорът предлага забавно решение на казуса, което е срещал на Запад.

" Нека полицейски патрул да кара в лява лента на автомагистралата със 140/145 км/ч. Тогава да забележим по какъв начин наглеците ще карат с по 200км/ч и дали ще присвяткат на органите на реда, както на останалите в придвижването? Защо би трябвало да се стига до гибел всяка година? Другото, което е, че би трябвало да се сложат камери за скорост на повече места по автомагистралата, вместо на безсмислени места по второкласни пътища, където ограничаването е 90km/ч ". добавя още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР