Читател на Plovdiv24.bg ни потърси, за да съобщи чрез нас

...
Читател на Plovdiv24.bg ни потърси, за да съобщи чрез нас
Коментари Харесай

Блъснат с тротинетка се обърна към шофьорката

Читател на Plovdiv24.bg ни потърси, с цел да заяви посредством нас на шофьорка на черна КИА, която го е блъснала към 9.00 часа тази заран, че е добре и нищо му няма. Ето описа:

" След нощна промяна тази заран пресичах на пешеходната пътека на кръговото кръстовище на " Шести септември " до " Мосю Бриколаж " от страната на магазина. Бях с тротинетка, само че с цел да пресека, бях слязъл от нея и изчаквах колите да се източат, с цел да мина и аз бутайки я. Спряха две коли, водачът на едната ми даде сигнал да мина и аз потеглих. Шофьорката на черната КИА обаче очевидно не ме е видяла, тъй като потегли и ме удари.

Спря чак когато се качих върху капака. Тротинетката беше от другата страна и кракът ми пострада. Жената се паникьоса, почервеня, напряко изпадна в потрес. Каза, че отивала на работа. Попита ме има ли ми нещо. Нищо ми няма, единствено кракът ме боли малко и в този момент. 

Много хора подминаха, единствено една кола спря и попита имам ли потребност от нещо. Жената на КИА-та ми даде вода. Две възрастни шофьорки ми споделиха, че би трябвало да блъскам тротинетката, когато прекосявам улица. Аз бутах тротинетката и ме удариха.

Бях шокиран, не записах нито номера на колата, нито я питах за името и телефона й. Затова посредством вас желая тази жена да разбере, че съм добре ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР