Читател изпрати в БЛИЦ изумителни кадри, от които става ясно,

...
Читател изпрати в БЛИЦ изумителни кадри, от които става ясно,
Коментари Харесай

Ексклузивно и само в БЛИЦ: Във война ли сме?! US-рейнджъри с картечница в автобус 76!

Читател изпрати в БЛИЦ изумителни фрагменти, от които излиза наяве, че в градския превоз на София се транспортира намерено лека картечница. Двама щатски военни са влезнали в рейс 76, пътуващ от Плиска към центъра, и най-невъзмутимо са сложили на пода картечница върху подложка. Оръжието е било без калъф или някакви защитни средства. В рейса са пътували много столичани, в това число и деца.

Ето какво ни алармира още Христо Панайотов:


"Вчера, неделя, към 17.30 ч. се качих на автобус №76 от Плиска към центъра. Докато пътувах видях, че в автобуса има двама военни с маскировъчни униформи. На единия от тях на ревера бе изписано "US ARMY ".

Носеха с тях лека картечница М16. В част от времето до момента в който единия, който явно я носеше, си я беше сложил на стойката на земята, с цел да не му пречи до момента в който си ръфа баничката... След като завърши с храненето, я подвигна, сгъна стойката индиферентно и си я взе на рамо. В рейса имаше и дребни деца, както е видно и от видеото. Хората бяха като втрещени... Дали пък чувството за наближаващо военно състояние няма да ни изненада прибързано, въпреки и да сме към момента сякаш надалеч от разгръщащите се конфликтни точки?.. "

БЛИЦ пита МО и Министерство на вътрешните работи във война ли сме, че да се разнасят свободно оръжия из София? Редно ли е да се паникьосват по този метод нищо неподозиращи хора, които спокойно си пътуват в рейсовете из столицата, та въпреки и да сме член на НАТО? Знае ли някой от виновните управляващи кои са тези американски военни, които без да им пука от нищо влизат в градския превоз и тупват по средата оръжието си? /БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР