Чистотата на дома е сред най-обсъжданите теми на прага на

...
Чистотата на дома е сред най-обсъжданите теми на прага на
Коментари Харесай

Чист и спретнат дом за нула време с Техномаркет

Чистотата на дома е измежду най-обсъжданите тематики на прага на пролетта, а стремежът към по-подредени, уютни и свежи пространства среща прецизността на Philips. Само в новата листовка на Техномаркет положителните домакини ще открият две от най-продаваните прахосмукачки на марката - безкабелна прахосмукачка за изсъхнало и мокро разчистване, както и прахосмукачка с резервоар, със специална технология за обособяване на прахуляк от въздуха!, които са незаменими помощници у дома.

PHILIPS XC8055/01 идва на изключителна цена от 999.00 лева, или за 30.80 лева./месец на погашение без оскъпяване с 48 вноски. В добавка идва и огромното ценово от минус 300.99лв., единствено за промоционалния интервал. Това е превъзходна инвестиция за дома, тъй като с изключение на извънредно вида, тя може да се употребява без кабел, разполага с четири плъгини и е идеална за изсъхнало и мокро разчистване.

Прахосмукачката PHILIPS FC9556/09 пък може да бъде закупена единствено за 349.00 лева и се предлага с нула % рента и единствено за за 10.76 лева./месец

на погашение с 48 вноски. Тя е снабдена с електронно ръководство на мощността, дюза TURBO BRUSH за унищожаване на косми от домашни любимци, както и накрайници за мебели и за корав под, без да броим, че идва с пет години удължена гаранция.

 

И двата почистващи уреда могат да бъдат закупени както на място в магазините на Техномаркет, по този начин и онлайн на .

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР