Чисто технически на 6 и 7 март не можем да

...
Чисто технически на 6 и 7 март не можем да
Коментари Харесай

Борисов няма да допусне лакомията на ПП-ДБ да продължи и след ротацията

Чисто механически на 6 и 7 март не можем да присъстваме на ротация, тъй като тогава е конгресът на ЕНП в Букурещ. Това съобщи пред деятели на партията в Костенец водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

На форума ще участват той, Мария Габриел и български евродепутати от ЕНП и ще поддържат Урсула фон дер Лайен за. Това е конгрес с избори и би трябвало да гласуваме, изясни водачът на ГЕРБ бъдещото си неявяване.

Той бе безапелационен, че България трябва да върви по своя път, да оказва помощ на Украйна и да бъде призната в Шенген. В същото време той означи, че хората, които би трябвало да водят договаряния (Мария Габриел и Николай Денков- бел.ред.), не могат да се засекат в последно време, тъй като постоянно пътуват.

Ударно се сменят регулаторите, ПП-ДБ имат множеството регионални шефове и желаят да вземат единственото министерство, което ГЕРБ има, продължи Борисов и запита какво да подписват с ПП-ДБ. Тези девет месеца не са били най-успешните за страната, само че не са били и най-лошите, смята водачът на ГЕРБ. Но в случай че след ротацията продължим по същия метод, това ще е злополука и за ГЕРБ, и за ПП-ДБ,  убеден е Борисов и укори, че сега ПП-ДБ говорили единствено за постове.

" С 16-17% утвърждение ПП-ДБ имат всички министерства, две трети от регионалните шефове, стремително сменят регулаторите и желаят да вземат и единственото министерство, за което дава отговор ГЕРБ. Те са като едно малко дете, което се тъпче и тъпче . Това е моята оценка за това ръководство ", съобщи Бойко Борисов.
 ПП/ДБ с Меморандум скрепяват сглобката и гледат към цялостен мандат
ПП/ДБ с Меморандум скрепяват сглобката и гледат към цялостен мандат

Николай Денков и Мария Габриел огледално се сменят
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР