Чисто нови автомобили MINI Cooper S ALL4 Countryman и MINI ...

Чисто нови автомобили MINI Cooper S ALL4 Countryman и MINI

Два автомобила MINI Cooper Countryman за победителите в Голямата MINI игра на WINBET

Чисто нови коли MINI Cooper S ALL4 Countryman и MINI Cooper D ALL4 Countryman са огромните награди в новата бонус-игра на WINBET, която стартира от през днешния ден и ще продължи до 29 март 2021 година
Освен двата автомобила, участниците в Голямата MINI игра на WINBET ще се състезават и за още шест солидни парични награди на стойност до 5000 лева.

За да вземат участие в играта, записаните консуматори на не е належащо да вършат нищо повече от това да се забавляват с желаните от тях игри и спортни събития и пазари.

Всеки консуматор, който слага залози в секциите и може да взе участие разпределението на премиите в Голямата MINI игра на WINBET, като за всеки 100 лева. сложени залози с действителни средства ще получават по един ваучър за присъединяване в тегленето на премиите. По един ваучър за присъединяване ще носят и всеки 50 лева. сложени залози с действителни средства в секция.

Двете огромни премиите ще бъдат разпределени посредством тегления на печелившите които ще се проведат от 20:00 ч. на 8 март 2021 година и на 29 март 2021 година и ще бъдат излъчени онлайн във. Освен огромните награди – леки коли MINI Cooper Countryman, във всяко от двете тегления, WINBET ще раздаде и три парични награди на стойност от надлежно 2000, 3000 и 5000 лева.

В тегленето на премиите на 8 март, присъединяване ще вземат всички играчи с талони, насъбрани в срока от 8:00 ч. 22 февруари до 20:00 ч. в деня на тегленето. В тегленето на 29 март, ще вземат присъединяване играчите с талони, насъбрани в срока от 20:00 на 8 март до часа на тегленето на 29 март.

Всички детайлности за разпоредбите на Голямата MINI игра на WINBET са оповестени тук.КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg