Чисто гол, без грам страх и притеснение, водещият Александър Кадиев

...
Чисто гол, без грам страх и притеснение, водещият Александър Кадиев
Коментари Харесай

Ето го Ал. Кадиев чисто гол

Чисто гол, без грам боязън и терзание, водещият Александър Кадиев скочи в ледените води на р. Вит. Актьорът реши да полудува измежду природата през уикенда дружно със свои другари и показа фрагменти в обществените мрежи. Видеото е снимано в село Ъглен, на огромен речен завой на р. Вит, където се намира естественият феномен, наименуван Дупката.



Захвърлил изцяло облеклата, Кадиев скача в реката, като видеото разкрива и задните елементи на рисковия водещ. "На пръв взор е ужасно да скочиш от 8 метра през дупка в река. После към този момент е хубаво. Искаш отново ", споделя Кадиев. Ден по-късно Кадиев изкачва скални формирания край Брестница, изцяло обезопасен с въжето. "Сашо Скалата. Катерене на 30-40-метрови скали. Лудница! ", показа актьорът под фрагментите, на които катери скали.



След изключителното състояние, наложената карантина и неналичието на задължения в театъра Александър реши да разнообрази всекидневието си, като се отдаде на планински туризъм и рискови прекарвания. Вечно усмихнатият Кадиев е привикнал на забързан живот сред театъра и малкия екран, като постоянно е признавал, че не може да стои на едно място и търси нови прекарвания.

фотография:инстаграм александър кадиев

източник:България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР