Чисто експертен кабинет не ми се струва подходящ в този

...
Чисто експертен кабинет не ми се струва подходящ в този
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Чисто експертен кабинет не е подходящ в този момент -

Чисто експертен кабинет не ми се коства подобаващ в този сложен политически миг, разяснява в предаването „ Лице в лице “ на бТВ вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността в оставка Корнелия Нинова, представена от Българска телеграфна агенция.

Тя означи, че в настоящия Министерски съвет е имало министри, които не са политически обвързани, а са били по-скоро специалисти, и това е основало усложнения при взимането на политически решения. Вицепремиерът добави, че какъвто и да е кабинетът, то той би трябвало да има политическа поддръжка от Народното събрание.

" Ако президентът реши да даде третия мандат на нас, ще създадем старания да беседваме с всички. Има капацитет. През последните шест месеца бяхме правилен сътрудник. Има късмет да се възвърне структурата. " - съобщи Нинова. Според нея има късмет да бъде формиран кабинет в границите на това Народно заседание. Диалогът сред „ Демократична България “, Българска социалистическа партия и „ Продължаваме Промяната “ е обезпечен и би трябвало да се основава на програмата, която създадоха единствено преди седмица, сподели още тя.

Относно информацията, оповестена от говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, че Русия приключва действието на документите, издадени на три авиоремонтни предприятия - две в България и едно в Чехия, Корнелия Нинова съобщи, че желае да изчака формалното решение преди да разяснява. Ако можем този частен случай да го сложим в огромната картина, се вижда, че режимът на наказания и контрасанкции не е работещ, и че би трябвало спорът да се реши по дипломатически метод, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР