Чисто, ама чисто г@ла, без конец дори по себе си,

...
Чисто, ама чисто г@ла, без конец дори по себе си,
Коментари Харесай

Взрив: Ани Хоанг се пусна ЧИСТО Г@ЛА и без капка грим! (ШОК СНИМКИ - как приема това Люси Иларионов)

Чисто, но чисто г@ла, без конец даже по себе си, се пусна в мрежата чалга дивата Ани Хоанг. Мацката от виетнамски генезис и дългогодишна половинка на Люси Иларионов разгорещи всички с позите си, които е снимала измежду чистотата на зелената гора.

Прави усещане, че с изключение на без никакви облекла, Ани Хоанг е и без капка грим по лицето си като очевидно концепцията на сесията е да се покаже естествената хубост на дамата, която няма нищо общо с макиажа или изкуствените прелести. Точно това, прочее, написа и Ани над фотосите.

" Женствеността не се намира в съвършеното ти пърпорене с мигли, нито в скъпата дреха. Тя е нещо, което или носиш вътре в себе си, или не носиш. И нищо не би могло да ти я даде, в случай че я нямаш ", написа гаджето на режисьора Люси Иларионов.

Факт е, че под фотосите й се събраха хиляди лайкове, макар че бюстът на Хоанг е напълно дребен. Тя е и дребничка и слаба, тъй че едни огромни бомби биха й стояли изкуствено и прекомерно, само че мнозина се пошегуваха, че сега са й като " яйца на очи ".

И все пак нито на нея й дреме от мненията, нито на мъжете им пречиш нещо да си фантазират. Именно това й написаха и доста от тях - че е съумяла да им развинти въображението на макс. Какво ли ще каже по въпроса Люси Иларионов обаче?!...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР