Чистене на негативната енергия в дома е важно да се

...
Чистене на негативната енергия в дома е важно да се
Коментари Харесай

Негативна енергия в дома

Чистене на отрицателната сила в дома е значимо да се прави постоянно. В противоположен случай хората постоянно се разболяват и изпадат в неприятно въодушевление.

Причини

Преди всичко би трябвало да се запознаете с аргументите, тъй като най-хубавият метод да се отървете от проблемите е да се научите по какъв начин да предотвратявате появяването им. Най-честата причина за струпване на отрицателна сила е безпорядъкът. Хаосът и мръсотията в дома са двете съществени аргументи за появяването на проблеми от този тип. Фън Шуй ни споделя, че появяването на отрицателна сила се дължи на обстоятелството, че силата Ци, която зарежда къщата позитивно, престава да циркулира обикновено. В резултат на това се натрупват негативни потоци.

Втората причина са непрекъснатите кавги. Не бъркайте повода със следствието, тъй като кавги могат да се появят поради „ мръсната “ сила в къщата. Стаята става “лоша ”, в случай че в нея непрекъснато се псува, завижда, проклина, наскърбява.

Третата причина са хората с отрицателна сила. Случва се някой доста отрицателен човек да пристигна в къщата ви. Разбира се, в този случай няма да е належащо да вършиме нищо, тъй като при липса на други аргументи за енергийно замърсяване къщата ще бъде почистена без значение и относително бързо.

Чистене на отрицателната сила

Първият и най-хубавият метод е почистването съгласно разпоредбите на Фън Шуй. Това ще бъде извънредно дейно, само че не постоянно елементарното разчистване може да реши всичките ви енергийни проблеми.

Ако замърсяването на енергийния декор е прекомерно огромно, тогава би трябвало да извършите нещо друго. Например, пробвайте се да изчистите пространството със светена вода. Поръсете всеки ъгъл и врата на вашата къща или апартамент – изключително входната врата.

Когато почиствате, можете да употребявате един доста значим трик. За да изхвърлите отрицателната сила от къщата, би трябвало да добавите сол към водата, с която миете подовете. Просто прибавете щипка сол към водата и избършете подовете с нея. В същото време можете да кажете: „ Бягайте заболявания, бягайте неприятности. Нека негативизма си отиде вечно ”. В този случай си коства да започнете да миете подовете от най-отдалечения ъгъл, като се движите с тил към входната врата.

Вижте още: Ритуал за привличане на пари и обич

След посещаване на неприятни посетители, можете да проветрите помещението.

Можете също да прогоните отрицателната сила благодарение на силата на билките. Направете опушване на стаята със примес от суха мента и хвойна. Можете също по този начин да поставите стръкче свеж или изсъхнал пелин във всяка стая и по-късно да го заровите някъде надалеч от вкъщи. Пелинът може да се употребява и за опушване на помещението. За да извършите това, би трябвало да обиколите къщата по посока на часовниковата стрелка и по-късно назад. Най-добре да го извършите на намаляваща луна.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР