Чистач на улуци беше вкаран в затвора повече от година,

...
Чистач на улуци беше вкаран в затвора повече от година,
Коментари Харесай

Чистач на улуци държа в плен тийнейджърка и я задуши с чаршафи

Чистач на улуци беше вкаран в пандиза повече от година, откакто държеше в плен студентка в жилището си и я душише с спално долни дрехи, до момента в който тя припадна.

Карла Дон, която е била на 18 години по време на закононарушенията, се е срещнала с Джордж Макдоналд, на 23 години, до момента в който е учила в университета в Дънди. Шерифският съд на Фолкърк разбра по какъв начин двойката е почнала да излиза при започване на 2022 година, само че в границите на месеци Макдоналд е почнал акцията си за обидно държание към нея.

„ Той падна на едно коляно и я молеше да не го напуща когато ненадейно той я ухапа по дясното бедро ", сподели прокурорът Джеймс Монкрийф пред съда. Ухапването не е счупило кожата, само че е предизвикало синини, оповестява Daily Record. На 16 юни 2022 година Карла, която е от региона на Стърлинг, остана да нощува в жилището на Макдоналдс в Тиликултри.

На идващия ден тя му сподели, че желае да отиде и да види майка си, само че той я принуди да остане, сложи счупена верижка на врата й и я „ дърпа крепко “, при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР