Чиста природа, спокойно и уредено селище, в близост до столицата

...
Чиста природа, спокойно и уредено селище, в близост до столицата
Коментари Харесай

4 причини да инвестирате сега в жилище в Ботевград и околностите

Чиста природа, умерено и уредено населено място, наоколо до столицата – формулата за удобен метод на живот  

Всеки от нас мечтае за съвременно, уютно и умерено жилище, а шлагер сега е една добра инвестиция в най-красивата част на Ботевград, единствено на 50 километра от София.

Все повече клиенти търсят вид за себе си и фамилията си, който да се вписва във формулата за висок витален стандарт и удобни условия. Така се роди наклонността за отдръпване измежду природата, освен по време на отпуската и почивката. Колкото и динамични да са времената, парцелът остава най-сигурната инвестиция, без значение дали благодарение на заем или посредством спестявания.
Красива панорама към планината
В Ботевград стартира построяването на първокласна жилищна постройка с магазини и гаражи към нея. Тя е снабдена с два независими входа, на пет етажа, с общо 50 жилището. Разположена е на умерено, само че в това време отзивчиво място, с панорамна панорама към Стара планина.

Животът в София протича на извънредно бързи обороти, а мнозина копнеят за релакс в края на деня, измежду чист въздух, с цел да се усещат оптимално заредени с сила. Ако попадате в упоменатата категория, в този момент може да постигнете задачата си.
Модерен жанр и енергийна успеваемост
Апартаментите са проектирани с френски прозорци с аспект към планината или към града. Сградата е проектирана в съвременен жанр, с функционално систематизиране на двустайните и тристайни жилища.

Планирана е 10-сантиметрова изолираност на постройката, седем камерна дограма с троен стъклопакет. Жилищната постройка ще бъде газифицирана с испански асансьори Орона. Фасадната зидария ще се осъществя с тухли Wienerberger. Имотът се издава на мазилка и замазка, прокарани водни и електрически връзки, оптична съгласуваност, както и инсталирана дограма, входна врата и приключени общи елементи.
Строителна компания с опит
Строителството на жилищната постройка е предоставено на компанията Лит строй, която има над 20 годишен опит, изграждала е обекти освен в България, само че и във Франция, където има офис. Изпълнявала е планове, които са печелили влиятелната премия „ Сграда на годината “.

Благодарение на експертизата на строителя, постройката напредва с бързи темпове, като началото на градежа е на 2-ри май 2023г., а стадий акт 14 се чака да бъде доближат февруари месец 2024г.

Жилищният квартал „ Изток “ е най-динамично развиващият се в строително отношение регион на Ботевград Допълнително преимущество му дава близостта до детска градина и главно учебно заведение.

Инвеститорът на първокласната постройка компания Ийст Пропъртис дава опция за, като купувачът може да избира сред двустайни и тристайни жилища. Предлагат се също по този начин и магазини, гаражи и паркоместа.
Получавате повече за същата цена
Бюджетът е самостоятелно решение, само че в огромните градове парцелите са надалеч по-скъпи, в сравнение с в тези, които се намират наоколо до тях.

Може да получите доста повече за същата цена, да гарантирате бъдещето си и това на децата си, влагайки в една същинска находка отвън рамките на София.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР