Числото 27 притежава магическа сила Баба ми е много умна

...
Числото 27 притежава магическа сила Баба ми е много умна
Коментари Харесай

Числото 27 има силата да сбъдва вашите желания

Числото 27 има магическа мощ

Баба ми е доста интелигентна жена и знае доста секрети гадания. И неотдавна тя ми описа за цифрата 27. Сега и аз върша по този начин, още повече, че няма нищо комплицирано в това.

Използване на силата на цифрата 27 в всекидневието
27-ият ден на всеки месец е съвършен за осъществяване на стремежи. Така че на този ден просто опишете своята заветна фантазия на лист хартия под формата на писмо и по-късно я изпратете до небесния офис. Как? Да, просто изгорете хартията или изпратете листа от балкона, сгъвайки го на аероплан.

Когато отивате в магазина, постоянно би трябвало да се опитате да закупите 27 артикули. Ако купувате повече или по-малко артикули, можете да купите 27 броя от претегления артикул, да вземем за пример, купете толкоз бонбони. Или можете просто да опитате да намерите артикул в магазина, който ще коства 27 лева и го закупете.

Всеки ден би трябвало деликатно да се оглеждате за цифрата 27 – незабавно щом го видите някъде, намислете си предпочитание. Това може да бъде кола с този номер, номер на къща или минутите от часа на мобилния телефон.

Всеки ден би трябвало да вършиме нещо 27 пъти. Можете да отидете 27 пъти от единия завършек на стаята или жилището до другия, като извършите същия брой стъпки. Можете да опитате да изяждате по 27 супени лъжици храна. Или да избършете праха от 27 предмета. Всичко зависи напълно от вашето въображение и вътрешен глас.

Вижте още: Хрян при хипертония, сърдечно-съдови болести и радикулит

Основното е да вярвате, че тази магия работи и тогава вашите стремежи ще се осъществен, а триумфът ще цари в живота ви.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР