Числата са неизменна част от живота на човека от дълбока

...
Числата са неизменна част от живота на човека от дълбока
Коментари Харесай

Над 7 милиона лева печалби се крият зад магическите числа в игрите на Спорт Тото

Числата са неизменима част от живота на индивида от дълбока античност до наши дни. Те служат за ориентировка във времето и пространството, явяват се едни от най- завладяващите знаци, а нерядко са източник на най-различни вярвания. Например нумерологията поражда от убеждението, че посредством числата може да бъде разгадана ориста на човек. Счита се, че те са смислово натоварени, носят избрана сила и със своята магична мощ въздействат на човешкия живот. Астролози и нумеролози са безапелационни, че житейският път и шансът на хората са предопределени от датата и часа на раждане. Затова доста от участниците в игрите на Спорт Тото, при избора си на цифри, се стопират на рождените дати на своите близки. Те им се доверяват с вярата да им донесат шанс в познаването на печелившата композиция.

Такъв е и казусът със Захаринка Тотева от Габрово, която завоюва сумата от 26 449 лв. от играта „ Тото 2 – 5/35 “. Дългогодишната участничка играе със система номер 1, а 7-те късметлийски цифри са точно рождените дати на нейното фамилията. Друг почитател на „ 5 от 35 “ – Румен Алексиев залага на несъмнено и в допълнение постоянно попълня всичките девет позиции в играта „ Тото Джокер “. Желаният финансов триумф не закъснява и той печели надлежно 31 159 лв. и 36 754 лв., от два разнообразни тиража на тази известна игра.

Според онлайн платформа, анализирала някои измежду най-популярните лотарии в света, най-често попадалото в печеливши комбинации число е 16, a незабавно след него се подреждат 22, 28, 37, 6 и 3. За същински карък измежду числата се смята 18, което е било хсред печелившите едвам 3 пъти.



Астролозите пък поучават да сортираме числата съгласно зодията си. Единицата е щастливото число на Лъва, двойката за зодия Рак. Представителите на зодиите Овен и Скорпион е хубаво да вършат решителни крачки в живота си на 3-то число. Девите и Близнаците да се обкръжат с 4-ки, тъй като те ще им донесат забележителни умения в региона на търговията. Фаталното 13-то число се смята за не по-малко късметлийско за тези зодии. Петиците ускоряват отзивчивите умения на Стрелеца. Шестиците внасят естетика и задоволство в живота на Телеца и Везните. Козирозите ще се оправят по-лесно с компликациите, в случай че се доверят на цифрата 7. Водолеите получават по-голяма активност и креативност с цифрата на безкрайността - 8. Силната вътрешен глас на зодия Риби се ускорява от деветката.

Независимо дали ще се доверите на своята вътрешен глас, на нумеролозите или астролозите, 50-ти тираж на Спорт Тото е зареден с цяло съзвездие от облаги. В играта „ Тото 2 – 6/49 “ ви чака вълнуващата сума от 4 100 000 лв., а в „ Зодиак “ могат да бъдат извоювани до 3 000 000 лв.. Любителите на „ Тото 2 – 6/42 “ се радват на стремглаво възходящ
джакпот от 660 000 лв.. Играта „ Тото 2 – 5 от 35 “ ще зарадва своите последователи с 5 бонус облаги по 1000 лв., изтеглени посредством чоп. Ако желаете да заложите на вашата дата или желаете да извършите подарък на рожденик, изключително подобаваща е играта „ Тото 2 – Рожден Ден “. Не забравяйте и „ Тото Джокер “, в която залог единствено от 20 стотинки може да ви донесе петцифрени суми.

Повече информация за многочислените облаги в числовите и моментните лотарийни игри на Спорт Тото може да получите на уеб страницата www.toto.bg. Възползвайте се от опцията да се регистрирате и да извършите своя първи онлайн
залог.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР