Чиро Имобиле бе героят за Лацио във вчерашното гостуване на

...
Чиро Имобиле бе героят за Лацио във вчерашното гостуване на
Коментари Харесай

Имобиле: Влизаме окрилени в дербито с Рома

Чиро Имобиле бе героят за Лацио във вчерашното посещение на “орлите” в Удине.

Римляните реализираха цялостен поврат против Удинезе след попадения на Луис Алберто и Имобиле, заемайки трето място в Серия “А” с идентичен брой точки с четвъртия Рома (60). В идващия кръг от шампионата “орлите” ще се изправят против Рома в дербито на Вечния град, а дуелът ще бъде същинска борба за местата, даващи право на присъединяване в Шампионска лига.

“Беше значимо да спечелим преди дербито с Рома. Не чувствахме напрежение, само че знаехме какъв брой значима е успеха против Удинезе. Влизаме в дербито с идентичен брой точки. Щеше да е много по-различно, в случай че бяхме с 3 точки за тях”, стартира италианският нападател пред Mediaset Premium.

“Не се представихме по най-хубавия метод, само че сме щастливи от постигнатия резултат. Треньорът реши да ме смени, тъй като имах един жълт картон и рискувахме да пропусна дербито. Отборът ни е страховит. Постигаме забележителни неща и би трябвало да продължаваме в същия дух”, сподели Имобиле. Серия А 31 кръг, неделя 8 април  Удинезе 1:2краен резулат  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР