Chiliz (CHZ) е крипто проект, който се фокусира върху света

...
Chiliz (CHZ) е крипто проект, който се фокусира върху света
Коментари Харесай

Директорът на Chiliz коментира бъдещето на фен токените в спортната индустрия

Chiliz (CHZ) е крипто план, който се концентрира върху света на спорта и развлеченията.

Главният изпълнителен шеф на Chiliz, Александър Драйфус, счита, че почитател токените имат огромен капацитет за бъдещето на цифровите активи.

В изявление с Раул Пал за Real Vision Crypto Драйфус показа своите визии за това по какъв начин почитател токените могат да се употребяват за поощряване на търговията и партньорствата сред почитателите и известни марки.

Драйфус акцентира, че към момента има доста необработен капацитет за почитател токените и цялостният обсег на полезността им занапред следва да бъде съзнателен.

Той изясни, че притежаването на почитател токени може да обезпечи на почитателите разнообразни изгоди, като да вземем за пример отстъпки за артикули и услуги, свързани с тима, който те поддържат. Например, фенът може да получи отстъпка в ресторант на McDonald’s наоколо до стадиона или в магазин на Nike, който е спонсор на тима.

Фен токените също по този начин дават на почитателите опция да показват мнението си по отношение на метода, по който се ръководят техните тимове и им разрешават да станат членове на общността на спортната организация.



Драйфус означи, че почитателите желаят да бъдат приети за част от общността и да имат право на глас при вземането на решения от страна на тима. Първата версия на почитател токените даже беше наречена „ voice “ токени, тъй като даваха глас на почитателите.

Към момента на писане на публикацията CHZ се търгуваше на цена от $0.121, което съставлява лек спад от съвсем 2% през последните 24 часа.

Като цяло почитател токените имат капацитета да революционизират спортната промишленост като предизвикват по-близките взаимоотношения сред почитателите, тимовете и известните марки.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР