Чилийските национали Алексис Санчес, Артуро Видал и Гари Медел може

...
Чилийските национали Алексис Санчес, Артуро Видал и Гари Медел може
Коментари Харесай

Алексис Санчес, Артуро Видал и Гари Медел са заплашени от карантина в Чили

Чилийските национали Алексис Санчес, Артуро Видал и Гари Медел може да бъдат подставени под карантина, щом се завърнат в родината си за международните квалификации против Уругвай и Колумбия в края на месеца.
 Отлагат олимпийската подготовка по битка в Будапеща
Отлагат олимпийската подготовка по битка в Будапеща

Схватките трябваше да са от 19 до 22 март, а в този момент ще бъдат отсрочени най-малко с 1 месец по-късно

За тези ограничения заяви министърът на опазването на здравето в страната Хайме Маналич. Причината е, че Алексис и Медел играят в Италия, надлежно в Интер и Болоня, където беше оповестена национална карантина до 3 април поради епидемията, породена от ковид. Видал играе в Барселона, като в Испания също нарастват случаите на разболели се, които през днешния ден са 2188.

" Не вършим разлика съгласно специалността на хората, защото никой няма имунитет към този вирус и в действителност карантината в Италия важи за всички там. Разбира се, в случай че тези играчи желаят да упражняват на уреди в домовете си, или всички дружно да са под карантина на националния стадион " Хуан Пинто Дуран ", това си е тяхно решение ", разяснява Маналич пред Emol.

Източник от локалната федерация обаче съобщи, че там нищо не знаят по този въпрос.

" Засега няма промени в проектите ни. Думите на министъра са изненада за нас ", настояват от чилийската футболна централа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР