Чикалов бе пометен на 10 септември на бул. Осми приморски

...
Чикалов бе пометен на 10 септември на бул. Осми приморски
Коментари Харесай

Умопомрачителни Разкрития За Бмв Джигита, Който Уби Балетиста Във Варна

Чикалов бе затрит на 10 септември на бул. " Осми крайморски полк " в морския град. Водачът избяга, а макар напъните на лекарите, балетистът умря. Вчера следобяд - към 20 часа след случая, лидерът се е предал наличието на юриста си. Повдигнато му е обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност и е арестуван за 72 часа.

По думите на прокурор Лазаров, балетистът, който е бил с велосипеда си, е бил ударен край пешеходна пътека, само че не на самата нея. 25-годишният водач пък има два акта за шофиране без брошура - през 2010 година, когато е бил още малолетен, и през 2017 година Колата е била негова благосъстоятелност.

Комисар Даниел Пашов добави, че на обвинения е взета кръвна проба за алкохол и опиати, само че резултатите още не са известни. Според събраните досега доказателства Мартин е блъснат покрай пешеходна пътека, само че не на нея. По случая към този момент са разпитани доста очевидци и са назначени експертизи.

По думите на шефа на варненската полиция, намирането на лидера дезертьор се е забавило поради това, че той не живее на адреса, на който е регистриран.

Варненската окръжна прокуратура ще внесе искане в съда на водача да бъде наложена непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ". Наказанието, което е планувано в закона, е от 3 до 15 години " отнемане от независимост ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР