ЧИКАГО - Трима колумбийски мигранти са обвинени в кражба на

...
ЧИКАГО - Трима колумбийски мигранти са обвинени в кражба на
Коментари Харесай

3 колумбийски мигранти са обвинени в измама на жена с повече от 20 000 долара в крайградски хранителен магазин

ЧИКАГО - Трима колумбийски мигранти са упрекнати в кражба на повече от 20 000 $ от жена в предградието на Адисън седмица.

Прокурорите споделят, че Мигел Пеня-Гомес, 43, Лилиана Наглес-Куеста, 49 и Анджела Посада-Акоста, 45, са измамили жена пред Fresh Market на Caputo, ситуиран на 510 W. Lake Street на 11 ноември. 7.

Твърди се, че Пена-Гомес се е обърнал към жена с молба за помощ, потвърждавайки, че има печеливш билет от лотарията на стойност 6 милиона $ и има потребност от пари, с цел да прибере облагите.

Докато беше говорейки с жертвата, Наглес-Куеста се приближи до тях и ги попита дали имат потребност от помощ и че тя приказва испански.

Прокурорите споделят, че по-късно Наглес-Куеста се престори, че се свързва с управляващите на лотарията, с цел да види какъв брой пари са нужни за събира облагата, която по-късно тя сподели на жертвата, че е $30 000.

Жертвата сподели на двамата, че няма $30 000. Тогава Нагълс-Куеста предложи да вземе пари от сметката си, с цел да помогне. Нагълс-Куеста си потегли, като сподели, че отива в банката.

Пена-Гомес и жертвата отидоха с колата до банката на жертвата, където жертвата изтегли $20 143 и по-късно се върнаха при Капуто.

Прокурори Наглес-Куеста по-късно остави жертвата и Пена-Гомез още веднъж и им сподели, че се връща в банката си, с цел да изтегли още пари.

Малко по-късно Пена-Гомез твърди, че е споделил на жертвата, че е не се чувствал добре и я помолил да отиде в магазина, с цел да му вземе лекарство.

Когато жертвата влезнала в магазина, тя оставила парите в жабката на колата си. Когато се върнала, Пеня-Гомес взела парите и избягала.

Прокурорите споделят, че Нагълс-Куеста в никакъв случай не се е върнала.

Посада-Акоста се допуска, че е работила като наблюдаващ по време на срещата. Тримата обвинени бяха задържани в Кристал Лейк на 16 ноември.

Всеки от тях беше упрекнат в една кражба посредством машинация на $5000 или повече от лице на възраст над 60 години.

Следващото им явяване в съда беше планувано за 11 декември.

Вижте коментарите

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР