Чикаго Булс планира да сложи край на ерата ГарПакс и

...
Чикаго Булс планира да сложи край на ерата ГарПакс и
Коментари Харесай

Марк Кюбан посочи кой може да реши проблемите на Чикаго Булс

Чикаго Булс възнамерява да постави завършек на ерата " ГарПакс " и търси нов мощен човек за спортно-техническата част, който да размени настоящиите вицепрезидент по баскетболните интервенции и общоприет управител (GM), надлежно Джон Паксън и Гар Форман. Собственикът на Далас Маверикс Марк Кюбан реши да улесни избора на " Биковете " и им предложи услугите на сегашния вицепрезидент по баскетболните интервенции на Мавс Майкъл Финли.

" Майкъл Финли би бил необикновен в тази роля ", сподели Кюбан пред DallasBasketball.com. " Фин е с огромен принос към Мавс... Невероятен ", добави колоритният необут.
47-годишният Финли сега е вицепрезидент по баскетболните интервенции на Далас. Той на този стадий не попада в листата с имената, с които Булс възнамеряват да влязат в контакт, а те са: генералният управител на Денвър Нъгетс Артурас Карнишовас, генералният управител на Торонто Раптърс Боби Уебстър, генералният управител на Индиана Пейсърс Чад Бюканън и асистент-генералния управител на Маями Хийт Адам Саймън.

Финли е повторен участник в Мача на звездите на НБа като състезател на Далас (2000, 2001), първенец е през 2007 година със Сан Антонио Спърс, а в кариерата си е играл още за Финикс Сънс и Бостън Селтикс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР