Чикаго Булс отстрани Торонто Раптърс от плей-ин турнира на Националната

...
Чикаго Булс отстрани Торонто Раптърс от плей-ин турнира на Националната
Коментари Харесай

Чикаго навакса 19 точки изоставане срещу Торонто и си осигури среща с Маями

Чикаго Булс в профил Торонто Раптърс от плей-ин шампионата на Националната баскетболна асоциация (НБА), откакто завоюва визитата си в Канада със 109:105. „ Биковете “ изоставаха с 19 точки, само че съумяха да осъществят поврат и да си подсигуряват конфликт с Маями Хийт за установяване на осмия подложен в Източната конференция.

В воин за спечелилите се трансформира Зак Лавин. Гардът приключи с 39 точки, 30 от които през второто полувреме. Той добави шест битки, три асистенции и една кражба към статистиката си, като пропусна единствено два наказателни удара от 15 опита. Бившият състезател на Раптърс Демар Дерозан се регистрира с 23 пункта и седем битки, а Никола Вучевич записа дабъл-дабъл – 14 точки и 13 битки. С 10 пункта от пейката способства Патрик Уилямс.

За „ динозаврите “ Паскал Сиакам бе най-резултатен с 32 точки, като добави девет битки и шест асистенции. Двама се регистрираха с дабъл-дабъл – Фред Ванфлийт завърши с 26 точки и 12 битки, като даде и осем завършващи подавания, а Скоти Барнс приключи с 19 пункта и 10 овладени топки под коша. С 13 точки завърши О Джи Ануноби, само че Раптърс завършиха с присъединяване си през тази акция. Отборът по този начин и не се оправи на равнище при наказателните удари, като приключи с едвам 50% успеваемост – 18/36.

The BEST PLAYS from the Bulls` 19-point comeback win tonight
— NBA (@NBA)

Така Чикаго си обезпечи мач с Маями Хийт, а спечелилият ще бъде противник на Милуоки Бъкс в първи кръг на плейофите. „ Горещите “ изгубиха от Атланта Хоукс, който си подсигурява серия с Бостън Селтикс на старта на плейофите.

На Запад Оклахома Сити Тъндър надделя Ню Орлиънс Пеликанс със 123:118 като посетител и си обезпечи мач с Минесота Тимбъруулвс за установяване противника на поставения под номер 1 в конференцията Денвър Нъгетс. Шей Гилджъс-Алекзандър и Джош Гиди комбинираха за 63 точки за триумфа на „ гръмотевиците “, а Лугуенц Дорт се регистрира с 27 пункта. За „ пеликаните “ Брандън Инграм приключи с тъкмо 30 точки, а Трей Мърфи III и Хърбърт Джоунс прибавиха надлежно по 21 и 20, само че напъните им се оказаха незадоволителни.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР