ЧИКАГО (АП) - Полицията започна да разчиства пропалестинския палатков лагер

...
ЧИКАГО (АП) - Полицията започна да разчиства пропалестинския палатков лагер
Коментари Харесай

Полицията разчисти пропалестинския палатков лагер в университета Джордж Вашингтон, десетки арестувани

ЧИКАГО (АП) - Полицията стартира да разчиства пропалестинския палатков лагер в университета " Джордж Вашингтон " във Вашингтон, рано в сряда, часове след десетки от протестиращите напуснаха мястото и потеглиха към дома на президента Елън Гранберг.

„ Служителите дадоха третото си и последно предизвестие на стачкуващите да се реалокират към 3:30 сутринта, като споделиха на всички, които останаха в U-Yard и на сектора на улица H пред площада ще бъдат задържани, ” съгласно GW Hatchet, университетският самостоятелен вестник, ръководен от студенти. Ярд.

„ Въпреки че университетът се е заел да пази правата на студентите на свободно изложение, лагерът се е трансформирал в противозаконна активност, като участниците са в директно нарушаване на голям брой академични политики и градски разпореждания “, споделиха от университета в изказване.

Местните медии оповестиха, че някои протестиращи са били напръскани с пикантен спрей, когато полицията ги е спряла да влязат в лагера и близо 30 души са били а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР