ЧИКАГО (AP) - базираният в Лондон модел Александра има близначка,

...
ЧИКАГО (AP) - базираният в Лондон модел Александра има близначка,
Коментари Харесай

Модните модели, генерирани от изкуствен интелект, могат да донесат повече разнообразие в индустрията - или да я оставят с по-малко

ЧИКАГО (AP) - основаният в Лондон модел Александра има близначка, само че не по метода, по който бихте очаквали: Нейният двойник е изработен от пиксели вместо от плът и кръв.

Виртуалният близнак е генериран от изкуствен интелект и към този момент се появи като заместител на действителната Александра във фотосесия. Александра, която професионално се назовава с първото си име, на собствен ред получава самопризнание и отплата всякога, когато нейната версия с изкуствен интелект бъде употребена – тъкмо като човешки модел.

Александра споделя, че тя и нейното алтер его се отразяват едно на друго “ даже до бебешките косми. “ И това е още един образец за това по какъв начин ИИ трансформира креативните промишлености – и метода, по който хората могат или не могат да бъдат обезщетени.

Привържениците споделят, че възходящото потребление на AI в стилното моделиране показва многообразие във всички форми и размери, което разрешава на потребителите да вземат по-персонализирани решения за покупка, което на собствен ред понижава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР