ЧИКАГО (АП) — Свободно място за ръководене на втората по

...
ЧИКАГО (АП) — Свободно място за ръководене на втората по
Коментари Харесай

Надпреварата за прокурорско място в района на Чикаго включва твърд съдия по престъпленията, адвокат с подкрепата на демократите

ЧИКАГО (АП) — Свободно място за управление на втората по величина прокуратура в нацията се трансформира в една от най-жизнените съревнования на първичните избори в Илинойс с либерален дуел сред корав арбитър по закононарушенията и юрист с поддръжката на синдикатите и институциите.

Първичната роля на държавния прокурор на окръг Кук включва Айлийн О'Нийл Бърк, някогашен апелативен арбитър с огромен боен сандък за акция, против Клейтън Харис III, професор и някогашен прокурор, който е заемал държавни постове.

Надпреварата е най-новият образец за това по какъв начин наследството на прогресивните демократи, които нахлуха в прокуратурите в огромните градове през предишното десетилетие се счупи. Някои, в това число в Лос Анджелис, са изправени пред сложни кандидатури за преизбиране, като упрекват прогресивните политики за възприемането, че градовете са по-малко безвредни. Други подадоха оставки или са изправени пред възможен импийчмънт.

В Чикаго демократите, които се надяват да заменят отиващия си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР