ЧИКАГО (AP) — Дори образованието не може да премахне разликата

...
ЧИКАГО (AP) — Дори образованието не може да премахне разликата
Коментари Харесай

Равно образование, неравно заплащане: Защо все още има разлика в заплащането между половете през 2024 г.?

ЧИКАГО (AP) — Дори образованието не може да отстрани разликата в заплащането, която продължава да съществува сред дамите и мъжете, съгласно неотдавнашен отчет от броене на популацията в Съединени американски щати.

Независимо дали дамите получават документ за след приблизително обучение или са приключили върховен университет, те към момента вършат към 71 цента за $ спрямо мъжете на същото просветително равнище, откри изследване на преброяването.

Тази разлика излиза наяве забележима в Деня на равното възнаграждение и макар обстоятелството, че дамите съставляват повече от половината служащи с висше обучение и вземат участие в работната мощ с рекордни проценти.

Вместо да съпоставя работещите мъже на цялостен работен ден с работещите дами на цялостен работен ден, отчетът от преброяването от 22 февруари съпоставя мъже и дами с идентичен учебен диаметър: приключили дипломни стратегии за тапия и тези, които имат бакалавърска степен от най-селективните университети, изясни икономистът Кендъл Хотън, съавто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР