Чифт бели маратонки стоят свежо в комбинация с почти всичко,

...
Чифт бели маратонки стоят свежо в комбинация с почти всичко,
Коментари Харесай

Как да запазите обувките си бели това лято

Чифт бели маратонки стоят свежо в композиция с съвсем всичко, само че от време на време да ги поддържаме чисти наподобява като невъзможна задача.

Разбира се, не е нужно да е по този начин. За благополучие открихме цялостен куп хитрини, които може да извършите, с цел да запазите обувките си като нови за повече от 2 седмици.

Восък

Натъркайте обувките си с бяла свещ. С помощта на сешоар разтопете восъка. Той ще образува предпазен филм върху белите ви обувки и по този начин мръсотията няма да полепва. Това ще направи обувките ви с изключение на чисти и водонепромокаеми - идеално за дъждовни лета като тазгодишното.

Гумичка

Оказва се че елементарната гумичка, е доста ефикасна за унищожаване на петна от велур и ноубък, които нормално са по-упорити за разчистване. Важно е обаче да употребявате бяла гумичка - розовите могат да оставят следи, изключително върху по-леките обувки.

ОЩЕ НЯКОЛКО ТРИКА КАК ДА съдебна експертиза ГРИЖИТЕ ЗА ОБУВКИТЕ СИ, ВИЖТЕ ТУК

Картоф

Малцина знаят, само че картофа е превъзходен асистент при битката с петна. Натрийте кожените си обувки с комат и изчакайте да изсъхне. Забършете с мека забрадка и забравете за петната. Картофът ще върне освен белотата, само че и блясъка на обувките ви.

Паста за зъби

Паста за зъби е различен превъзходен метод да почистите белите си обувки, изключително гумените елементи. Просто нанесете пастата с четка по подметката и разтъркайте добре. Изплакнете с влажна забрадка и обувките ви отново ще се върнат към първичното си положение.

Модни трикове, с които облеклата ви ще наподобяват по-скъпи

Почистващ препарат

Добрият демодиран перилен препарат също е ефикасен сътрудник за разчистване на вашите бели маратонки, изключително в случай че те са от кожа. Всичко, което би трябвало да извършите, е да смесите препарата с топла вода и да почистите обувките си с четка за разчистване или четка за зъби.



Пералня

Повечето перални към този момент имат стратегия за пране на обувки и това не е инцидентно. Този способ не е работи за кожени или велурени маратонки, само че може да бъде добра алтернатива за плетени или платнени обувки. Препоръчително е да поставите маратонките в торбичка за пране или остаряла възглавница, с цел да не повредят машината ви. Може също по този начин да сложите и няколко остарели кърпи в пералнята, с цел да не се удрят непосредствено в барабана на пералнята.

Ако нямате специфична стратегия за пране на обувки изберете такава за деликатни тъкани и настройте градусите на 30-40, с цел да избегнете разлепване на обичаните ви бели кецове.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР