Чичото на Новак Джокович – Горан, даде ексклузивно интервю пред

...
Чичото на Новак Джокович – Горан, даде ексклузивно интервю пред
Коментари Харесай

Чичото на Джокович пред NOVA: Шансовете му да играе в Австралия са малки

Чичото на Новак Джокович – Горан, даде извънредно изявление пред NOVA за обстановката със международния №1 и моментният му престой в Австралия.

Според Горан Джокович има гневна акция по отношение на неговия племенник и се разгневи на думите от лагера на Рафаел Надал, по-точно чичото – Тони Надал, по отношение на балканските нации.

„ Мисля, че възможностите да се върнат обратно са дребни, само че ще забележим. Има хора като чичото на Надал, да вземем за пример, които се пробват да ни наскърбяват като споделят - „ Тези хора, балканците “. Не знам дали сте видели това негово изявление. Той се пробва да ни наскърбява, а мисля, че и вие българите, се гордеете, че сте от Балканите. Ние тук сме братя, не знам по какъв начин си показва той да приказва по този начин за 6 млн. Души. Така като че ли Новак е измислил короната. Не е действително по какъв начин се пробват да го отстранят от Австралия, където той е несломим. Това е една полуда, в която всички се пробват да попречат – да попречат на Новак за купа №21. Той ще я завоюва, това е въпрос на време. На трибуните имаше трансперант, на който пишеше - „ Go, Novak”. Организаторите го махнаха и споделиха – не може. Попитах за какво не може и ми се отговори, тъй като написа Новак. Те вършат акция – страната, дружно с медиите вършат акция по отношение на Джокович “, разяснява Горан Джокович пред NOVA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР