Чичото на Кейт Мидълтън изглежда готов за Celebrity Big Brother

...
Чичото на Кейт Мидълтън изглежда готов за Celebrity Big Brother
Коментари Харесай

Celebrity Big Brother `подписва чичото на Кейт Мидълтън` в `blow to Sussexes`

Чичото на Кейт Мидълтън наподобява подготвен за Celebrity Big Brother - и това може да значи неприятни вести за принц Хари и Меган Маркъл.

Гари Голдсмит, по-малкият брат на майката на Кейт Карол Мидълтън, се твърди, че се пробва да влезе в шоуто, откакто завърши договорка за влизане в къщата. Бизнесменът беше договорил страховит контракт с шефовете на ITV и можеше да се трансформира в един от най-противоречивите съквартиранти на дългогодишното шоу.

Зрителите ще се надяват, че той ще разкрие кралски секрети, когато се завърне на нашите екрани през март. Миналата година беше обявено, че той обмисля да издаде книга, която има за цел да „ отвърне на удара “ против изказванията, направени от принц Хари в избухливите му записки Spare. 58-годишният Гари се опита да завоюва място в I’m A Celebrity предходната година, само че беше отритнат на последния стадий.

Но шефът на ИТ отдела за набиране на личен състав Гари, който коства към £30 милиона, наподобява е направил задоволително, с цел да получи късмет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР