Чичото и дългогодишен ментор и треньор на Рафаел Надал -

...
Чичото и дългогодишен ментор и треньор на Рафаел Надал -
Коментари Харесай

Тони Надал: За мен Роджър Федерер си остава най-добрият

Чичото и дълготраен наставник и треньор на Рафаел Надал - Тони, съобщи, че към момента счита швейцарският противник на испанеца Роджър Федерер за " най-хубавия ". Както е известно, неотдавна Рафа Надал завоюва рекордна 13-а купа на " Ролан Гарос " и се изравни с 39-годишния Федерер по брой титли от " Големия шлем " (20). Повечето трофеи като цяло на Федерер (103, Надал е с 86) и множеството победи на Маестрото от Базел (1242, Надал е с 999) обаче значат, че швейцарецът към момента е по-успешен от левичаря от Манакор, най-малко съгласно Тони Надал. Роджър е и с повече седмици на първото място в международната класация на ATP (рекордните 310, Надал е с 209).



" Много съм благополучен да видя племенника ми да печели още веднъж. Рафа изигра извънреден мач против един популярен противник в лицето на Джокович, освен това в много враждебна обстановка ", показа Надал, представен от TennisWorld.



" За мен най-хубавият си остава Роджър Федерер. Той има повече извоювани трофеи, повече обособени победи и повече седмици на върха на ранглистата ", добави индивидът, построил Надал като тенисист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР