Чичо Пенчо и дедо Люпко бистрят на ракия как да

...
Чичо Пенчо и дедо Люпко бистрят на ракия как да
Коментари Харесай

Чичо Пенчо захапа Ботев: Играят само срещу ЦСКА

Чичо Пенчо и дедо Люпко бистрят на ракия по какъв начин да бият Ботев Чичо Пенчо: Търся хапче да си оправя главичката

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев бе много раздразнителен след края на мача с Ботев (Пловдив) (1:0) от последния кръг на Първа професионална лига. “Червените ” много мъчно стигнаха до триумфа с гол в последната минута на Жоржиньо, само че той се оказа единствено за авторитет, откакто Лудогорец надделя с 4:1 Черно море и остана на върха за осма поредна година. Пенев обаче разкритикува играчите на “Канарчетата ”, че са се хвърлили в днешния дуел все едно са на край в евротурнирите.

“Виждате, Ботев играят единствено против ЦСКА, най-после мачовете са в този жанр. Сега би трябвало да се готвим за европейските шампионати. Виждате, нашия футбол е на 50%. Няма да се изяснявам, това си е мое мнение, а и на доста други хора. Скоро бяха, купа и състезание, през днешния ден видяхте по какъв начин още веднъж играха все едно е край за европейска купа. Просто грозно беше ”, съобщи Пенев.

Въпросът дали е допустимо Ботев да са взели награди от различен тим, с цел да се хвърлят толкоз крепко го ядоса още повече: “Защо ми задавате тези въпроси? Питайте финансовия министър ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР