ЧЕЗ Разпределение България проведе среща с кмета на район Панчарево,

...
ЧЕЗ Разпределение България проведе среща с кмета на район Панчарево,
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение представи визията си за развитие на електрозахранването на район Панчарево

ЧЕЗ Разпределение България организира среща с кмета на регион Панчарево, кмета на с. Герман и Инициативен комитет „ За развиване на Панчарево и Кокаляне “. На срещата на 19 януари участва и Иван Маринов, шеф „ Сигурност на електрозахранването “ към Министерство на енергетиката. По своя самодейност сдружението показа осъществените досега действия за възстановяване на електрозахранването в региона и проекта си за развиване на мрежата и застраховане на качеството на услугата поради бързо разрастващите се обитаеми места.
Мениджмънтът показа визията си за идващите 3 години за повишение сигурността на услугата в Панчарево, Кокаляне, Герман, Бистрица, Железница, вилна зона Ярема и Плана. Посочени бяха и съответни планувани механически мероприятия за рационализация и поддръжка на съществуващата мрежа, които ще стартират незабавно след привършване на зимния сезон. Ръководството на ЧЕЗ Разпределение показа метода на реакция при пораждане на спешни обстановки и механизма за локализиране на развалени сектори. Обяснен беше и правилото на късите оперативни превключвания в дребните часове на денонощието и за какво те са неизбежни.
Сериозно внимание на срещата беше обърнато на проблемите, свързани с обслужването на въздушната мрежа приблизително напрежение, преминаваща през частни парцели в регион Панчарево. Мениджмънтът на сдружението изясни какви са рисковете, в случай че не се подхващат ограничения от незабавен темперамент в тази връзка. Ръководството на общинската администрация пое ангажимент да спомага за бързото разрешаване на зародилия проблем. Подкрепа в тази посока беше засвидетелствана и от представителите на Инициативния комитет.
ЧЕЗ Разпределение благодари за ползотворния разговор на представителите на локалната власт от регион Панчарево и Инициативния комитет и се надява това съдействие да продължи и в бъдеще.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР