ЧЕЗ Разпределение България предостави за изрисуване стените на трафопост в

...
ЧЕЗ Разпределение България предостави за изрисуване стените на трафопост в
Коментари Харесай

Изрисуваха трафопост в Плевен с призив за опазване на пчелите

ЧЕЗ Разпределение България даде за изрисуване стените на трафопост в Плевен на художника Павлин Методиев, по-познат под псевдонима PavArt. Красиви графити с идея озариха бул. Христо Ботев в града. 
Творецът, който получи опция да претвори своята концепция върху фасадата на електроразпределителното оборудване, изрази своята признателност към сдружението и показа посланието на облиците, залегнали в творбата му. 
 ЧЕЗ обезпечи шест нови стипендии за възпитаници от XII клас ЧЕЗ обезпечи шест нови стипендии за възпитаници от XII клас
Победители в деветото издание на състезанието „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “ за възпитаници станаха по двама дванайсетокласници от ПГТЕ...

„ Да се замислим за опазването на околната среда и спасяването на пчелите е апелът в основата на работата ми. Ако с изключение на да донеса положително въодушевление на преминаващите, съумея да привлека вниманието на най-малко няколко индивида и те си дадат сметка, че пчелите за застрашени от изгубване, да проучат за какво, то за мен това ще е триумф “, разяснява PavArt.
Близо 90% от дивите цъфтящи растителни типове в света зависят от опрашването на пчелите, дружно с повече от 75% от питателните култури и 35% от международната земеделска земя. За последните 15 години близо 40% от пчелите са изчезнали и популацията им от ден на ден понижава. През 2017 година ООН  определи  20 май за международен ден на пчелите, с апел да се увеличи осведомеността за смисъла им, заканите, с които се сблъскват и техния принос за стабилно развиване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР