ЧЕЗ Разпределение България извърши модернизация на подстанция „Младост“ в столицата.

...
ЧЕЗ Разпределение България извърши модернизация на подстанция „Младост“ в столицата.
Коментари Харесай

Югоизточната част на столицата с по-сигурно електрозахранване


ЧЕЗ Разпределение България извърши рационализация на подстанция „ Младост “ в столицата. В осъществяването на плана компанията влага близо 800 000 лева Мащабната реорганизация беше осъществена за 150 дни и с нейната реализация ще се усъвършенства надеждността на електрозахранването в югоизточните столични региони.

Над 40 000 семейства и компании ще разчитат на по-сигурна услуга след осъществяването на плана. От подстанция „ Младост “ електрозахранване получават кварталите „ Студентски град “, „ Дианабад “, „ Дървеница “, „ Изток “, „ Младост “ 1 и 2 и вилни зони Малинова котловина и Американски лицей.

В хода на модернизацията оборудването в подстанцията е сменено с ново потомство, част от детайлите са сменени с цифрови, конфигурирани са знаци, оборудванията приблизително напрежение в подстанцията се ръководят отдалечено, което води до по-бърза реакция при нужда.

В идващ стадий на модернизацията компанията ще извърши действия, които ще разширят потенциала на оборудването и ще усилят опцията за присъединение на нови клиенти със сериозна мощ в посочените региони на София.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР