ЧЕЗ Електро България“ АД въведе нова интегрирана система за управление

...
ЧЕЗ Електро България“ АД въведе нова интегрирана система за управление
Коментари Харесай

ЧЕЗ Електро въвежда нова интегрирана система за управление на взаимоотношенията с клиенти

„ ЧЕЗ Електро България “ АД вкара нова интегрирана система за ръководство на взаимоотношенията с клиенти, за осъществяване на все по-високите условия на клиентите към своите търговци.
За да отговори на възходящия интерес към осъществяване на услуги от разстояние, през тази година сдружението влага във въвеждане на новаторска осведомителна система, която да обезпечи по-бърз, по-лесен и сигурен контакт с ЧЕЗ Електро. Инвестицията е част от дълготрайната тактика на компанията за усъвършенстване и развиване на предоставяните услуги посредством автоматизация и цифровизация на характерните действия, свързани с търговията с електрическа енергия.
От този месец ще се улесни доста комерсиалния развой – изпращане на предложения за продажба на електрическа сила, договаряния, подписване на търговски контракти, в това число от разстояние.  Клиентите ще могат да се възползват и от спомагателни артикули и услуги.
И към сегашния миг ЧЕЗ Електро предлага над 90 разнообразни услуги за своите клиенти, измежду които голям брой електронни – електронна фактура, отдалечено обслужване, електронни разплащания, смс уведомяване и инспекция на сметка и други
 Най-голямото наказване за най-голямата кражба на ток в историята на ЧЕЗ - години затвор Най-голямото наказване за най-голямата кражба на ток в историята на ЧЕЗ - години затвор
До 10 години затвор – това може да е наказването за най-голямата кражба на ток в историята на ЧЕЗ. Припомняме, че за нея беше съо...
24% от клиентите на Дружеството заплащат безкасово, като за интервала април – октомври отдалечените заплащания набъбнаха с 20%. Средно месечно над 350 хиляди клиенти избират опциите за заплащане през банки, интернет, терминални устройства или мобилен телефон. Сериозен е растежът на заплащанията, осъществени през интернет за посочения интервал – с близо 30% спрямо април – октомври 2019 година
Над 430 хиляди клиенти на ЧЕЗ Електро избират да получават фактурите си за електрическа енергия по електронен път. Безплатната електронна фактура обезпечава по-голямо улеснение и сигурност – получава се до 24 часа от издаването, обезпечен е личен онлайн списък, както и информация за потреблението във всички парцели на клиента. Регистрация за може да се направи през уеб страницата, както и на телефон 0700 10 010.
Безплатните „ инспекция на сметка “ и „ уведомяване при неплатено обвързване “ се употребяват от над 20% от клиентите на компанията. Регистрация може да се извърши отдалечено – на или с еднократен sms на номер 170077, със наличие цифрите на потребителския номер, който се съдържа във фактурата за електрическа енергия.
За спомагателна информация по отношение на приемане на оферта или, клиентите могат да се свържат с ЧЕЗ Електро на телефонна линия 0700 10 010, имейл или.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР