Чейз Блис Коласурдо от град Кент в САЩ е арестуван

...
Чейз Блис Коласурдо от град Кент в САЩ е арестуван
Коментари Харесай

ФБР арестува луд, заплашвал да убие семейството на Тръмп

Чейз Блис Коласурдо от град Кент в Съединени американски щати е задържан след многочислени закани към фамилията и роднините на американския президент Доналд Тръмп, направени в обществени медии, написа Блиц.

``
реклама  

В тях той е обещавал " персонално да екзекутира " съветника на Тръмп и негов шурей Джаред Къшнър за " неговите безбройни закононарушения ". Подобни закани е отправял и към дъщерята на американския президент Иванка Тръмп.

Заплахите са били оповестени на страницата на Коласурдо в Instagaram дружно със фотоси на нещо, изглеждащо като револвер, ориентиран към главата на Къшнър. В различен пост мъжът твърди, че и Къшнър, и брачната половинка му са " доста по-опасни от хлебарки и би трябвало да бъдат екзекутирани ".

Въпреки че преди този момент е бил диагностициран с психологично заболяване, сега той е преследван от управляващите като общоприет обвинен по обвинявания в смъртни закани, оповестяват международните медии.

Коласурдо, който е изпращал закани в продължение на няколко месеца през 2019 година, се е похвалил, че управляващите не са създали нищо за него до 19 март, когато е бил посетен от сътрудници на ФБР. Човекът им споделил, че неговият обществен медиен акаунт е бил хакнат, че оръжието на фотографията в действителност е воден и е твърдял, че израелските секрети служби, Мосад, са възнамерявали да го убият.

Въпреки дейностите си, учредени на делюзии и обстоятелството, че той е признал, че е диагностициран с параноидна шизофрения, сътрудниците на ФБР му дават пролонгация, в случай че приключи заканите си към президентското семейство в интернет. След като нарушава неофициалното съглашение с управляващите, ФБР го арестува при започване на май.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР