"Чейс сентър" e конферентен център в сърцето на Уилмингтън, където

...
"Чейс сентър" e конферентен център в сърцето на Уилмингтън, където
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ от мястото, което ще влезе завинаги в историята, ако Байдън победи

"Чейс сентър " e конферентен център в сърцето на Уилмингтън, където довечера претендентът на демократите Джо Байдън ще направи послание след края на изборния ден.

Работници сега интензивно построяват сцената, на която Байдън ще се качи.



Типично в стила му, в който водеше своята акция със съблюдаване на всички ограничения против разпространяване на болестта от ковид и в този момент неговите поддръжници ще бъдат в колите си на големия паркинг. Байдън се чака да се появи с кандидатката за вицепрезидент Камала Харис.

Тази заран той отиде на черква дружно със фамилията си, а преди този момент насочи последните думи към гласоподавателите си на протест в Пенсилвания.

Джо Байдън съобщи: "Утре ще бъде едно ново начало. Утре можем да сложим завършек на едно ръководство, което раздели обществото. На ръководство, което не съумя да опази жителите. Утре можем да сложим завършек на ръководство, което разпали огъня на омразата в страната. Америка гласоподава и Америка ще бъде чута. А когато това стане, посланието ще бъде пределно ясно - време е Доналд Тръмп да си събере багажа и да си върви у дома ".

Няма нищо инцидентно в избора на Байдън - тук, в "Чейс сентър " през август той одобри номинацията на партията с обещанието да бъде съдружник на светлината, не на мрака и с думите "Време е да се обединим и да превъзмогнем мрачните времена ", прецизира Българска национална телевизия.

Този град е извънредно значим за Байдън. Тук през 1972 година, той се трансформира в изгряващата звезда на Демократическата партия, като сензационно печели място в Сената единствено с 3000 гласа преднина пред авторитетния и умел републиканец Кейл Богс. Тогава успеха му е шеметна, той е на 29, с него се разпознават младите, поддържат го чернокожите гласоподаватели и тези, които печели с неподправеното си умеене да поддържа връзка директно с хората.

Победата тогава е началото на славна политическа кариера – 36 години в Сената, 8 години като вицепрезидент. След два несполучливи опита да се бори за президентския пост, присъединяване му в конкуренцията в този момент събира целия опит и мъдрост насъбрани до момента. Дали ще завоюва, вземат решение гласоподавателите. Но Байдън даде обещание да одобри резултата, какъвто и да е. А в случай че завоюва, да бъде президент на всички, даже и на тези, дали своят вот срещу него.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР