Chevron предупреди, че планираното придобиване на Hess за 53 милиарда

...
Chevron предупреди, че планираното придобиване на Hess за 53 милиарда
Коментари Харесай

Chevron предупреждава за заплаха за сделката с Hess за 53 милиарда долара от ExxonMobil

Chevron предизвести, че плануваното придобиване на Hess за 53 милиарда $ може да бъде осуетено от съперниците ExxonMobil и China National Offshore Oil Corporation, които отстояват правото си на преимущество покупката на дял в петролен план в Гвиана, който е централен за договорката.

Втората по величина петролна компания в Съединени американски щати съобщи, че е била „ включена в полемики “ с Exxon и Cnooc – взаимни притежатели на плана Stabroek Block – „ по отношение на наредбата за право на първи отвод в взаимното оперативно съглашение “ за създаването, съобщи Chevron в регулаторна документи в понеделник.

Ако договарянията не „ доведоха до допустима резолюция “ или в случай че следващ арбитраж не удостовери убеждението си, че правото на първи отвод не се ползва в този случай, Chevron сподели, че придобиването на Hess няма да завърши.

Търканията акцентират цената, придавана на плана в Гвиана – най-голямото петролно находище в международен мащаб през последното десетилетие и перлата в короната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР