Четвъртият турнир от поредицата на Weekend Tour за 2023 ще

...
Четвъртият турнир от поредицата на Weekend Tour за 2023 ще
Коментари Харесай

Гоце Делчев приема четвъртия тенис турнир на Уикенд тур за 2023

Четвъртият шампионат от поредицата на Weekend Tour за 2023 ще се организира в град Гоце Делчев този уикенд. След тенис почивката в Созопол през май, в този момент феновете на тениса от цялата страна обръщат погледа си към кортове с изкуствена трева на UVA Nestum Wine & Spa за UVA Nestum Open 2023.

За борбата за 250 точки в ранглистата на ITL ще се включат 18 играча. Турнирът стартира с тренировки, като за събота, 10 юни, са планувани мачовете от групите и главната скица. Финалът е очакван за идващия ден, като спечелилия в шампионата ще получи безвъзмездна ваучер за отмора, а финалистът - вино от винарската маза Uva Nestum.

Турнирът се играе във формат 2 от 3 сета в квалификациите. При мъжете любимец е Велчо Миронов от Казанлък, който доближи полуфинал на ИТЛ500 шампионата в Казанлък през май и четвъртфинал през април.

Турнирът UVA Nestum Open е четвъртият поред от сезон 2023 и ще даде опция на участниците и техните фамилии, да съчетаят тенис с релаксираща отмора в изумителната котловина на река Места в полите на Пирин. Комплексът, на който ще се организира събитието предоставя  цялостен набор от улеснения, в това число басейн, спа, първокласни стаи и жилища и ужасно вино.

След развръзката на UVA Nestum Open, Weekend Tour ще се насочи към Хисаря за Hissar Open 2023 в категорията ITL250. Турнирът ще се организира от 30 юни до 2 юли и е отворен за всички искащи, без значение от тяхното равнище на игра. Може да се запишете от уеб страницата на Weekend Tour и да се запознаете с цялостния календар от събития за годината.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР