Четвъртият сезон на Stranger Things успя да привлече огромен интерес

...
Четвъртият сезон на Stranger Things успя да привлече огромен интерес
Коментари Харесай

Напрежението между Doja Cat и звезда от Stanger Things

Четвъртият сезон на Stranger Things съумя да притегли голям интерес и умерено можем да кажем, че превъртя Netflix. И в този момент почитателите са в очакване на пети сезон.
 Stranger Things, Netflix и върхът за гледаемост, който четвърти сезон сложи съгласно Nielsen
Никой не е над Stranger Things

Четвъртият сезон на сериала пречупи конкуренцията

Но до момента в който това се случи има още много вода да изтече. През това време обаче се случват разнообразни забавни неща към актьорите. Като да вземем за пример напрежението, което породи сред Ноа Шнап и набиращата все по-голяма известност през последните години Doja Cat .

Преди няколко дни младият артист реши за удачно да разгласява фотоси от чата си с изпълнителката, на които се вижда, че тя има отявлени благосклонности към сътрудника му Джоузеф Куин. И даже се интересува по какъв начин може да се свърже с него.

Амала Дламини, както е същинското ѝ име, реагира много остро. Тя не остана по никакъв начин удовлетворена от обстоятелството, че 17-годишният Шнап е направил обществено притежание техния чат и какво тъкмо са си писали. Макар и ядосана на постъпката, Doja Cat я отдава на младостта на артиста.

Малко по-късно Шнап, несъмнено, изтри поста от профила си в TikTok. От Los Angeles Times разбираме, че от цялата тази обстановка не той, а 26-годишната изпълнителка е пострадала. Смята се, че след напрежението в обществените мрежи сред двамата, Doja Cat е изгубила почитатели в Instagram.
 Мили Боби Браун, Ноа Шнап и закачките за женитба сред двамата
Обещанието, което Мили Боби Браун даде

Възможен ли е брак сред нея и Ноа Шнап

Твърденията са, че профилът на изпълнителката има с към 200 000 почитатели по-малко. Профилът на Шнап в обществената мрежи пък е нараснал почитателите си с близо 1 милион за същия този интервал, написа E! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР