Четвъртият сезон на едно от най-предпочитаните риалити предавания – Игри

...
Четвъртият сезон на едно от най-предпочитаните риалити предавания – Игри
Коментари Харесай

След Игри на волята: От NOVA обявиха кой е истинският побе...

Четвъртият сезон на едно от най-предпочитаните риалити излъчвания – „ Игри на волята: България “ и тази есен означи рекордно висока гледаемост. Официалните резултати демонстрират, че рисковото риалити е привлякло приблизително 37% от телевизионните фенове в дейна възраст (18-49 г.), което е с към 50% повече по отношение на аудиторния дял на втората телевизия в класацията по същото време (резултат бТВ – 24,7%). Този резултат показва цялостната доминация на формата в българския ефир тази есен, както и обстоятелството, че предаването на NOVA съумява да надскочи резултатите си от предходните сезони, похвалиха се от малкия екран.

През последните три месеца участниците се впуснаха в рискови провокации с грандиозни борби, а конфликтът на изключителни спортисти и положителни стратези докара до едни от най-атрактивните борби на Арената на „ Игри на волята: България “. Шампионът по битка от Сърбия Алекса Ерски стартира своя път в предаването като член на племето на Резервите, влезе финален в същинското съревнование, само че съумя да преодолее всички трудности по пътя към успеха. Във финалната борба той надви над своите противници Филип и Георги в тежка борба, която му донесе първото място и огромната премия от 100 000 лева  

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на www.nova.bg/igri. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР