Четвъртият епизод на Game of Thrones успя да разгневи много

...
Четвъртият епизод на Game of Thrones успя да разгневи много
Коментари Харесай

С какво Game of Thrones ядоса Джесика Частейн

Четвъртият епизод на Game of Thrones съумя да разгневи доста хора, а повода не беше само смехотворният гаф със забравената чаша кафе. Актрисата Джесика Частейн посвети гневна обява в профила си в Twitter на характерна сцена от епизода, в който участваше Софи Търнър, с която Частейн се снима в " Черният феникс ". Следват спойлери, при положение, че не сте гледали епизода, не четете.
 Снимка 422288

В епизод 4 на финалния сезон на суперпродукцията на НВО Санса Старк (Софи Търнър) беседва с Хрътката (Рори Макан). Той й споделя, че в случай че е била напуснала Кралски чертог с него (във втори сезон), би избегнала физическия и душевен тормоз, който последва за героинята й. На това Санса дава отговор: " Ако не бяха Кутрето и Рамзи Болтън, щях за постоянно да си остана малко птиче. "

Rape is not a tool to make a character stronger. A woman doesn’t need to be victimized in order to become a butterfly. The #littlebird was always a Phoenix. Her prevailing strength is solely because of her. And her alone.#GameOfThrones pic.twitter.com/TVIyt8LYxI
— Jessica Chastain (@jes_chastain) May 7, 2019
Реакцията на Частейн е обвързвана с намека, че тормозът и изнасилванията на Санса са я трансформирали в мощната жена, която виждаме в сегашния сезон. " Изнасилването не е инструмент, с който да създадем един воин мощен. Една жена не е нужно да бъде жертва, с цел да се трансформира в пеперуда. Малкото птиче постоянно е било феникс. Нейната мощ се дължи само на нея. Единствено на нея. " Не можем да не се съгласим.
 Game of Thrones, Starbucks и гафът в епизод 4
Гафът в епизод 4 на Game of Thrones

Едно кафе с прокиснало козе мляко, моля
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР