Четвъртият ден от ATP финалите в Торино ще ни предложи

...
Четвъртият ден от ATP финалите в Торино ще ни предложи
Коментари Харесай

Порграмата в Торино: Алкарас в опит да оцелее и шампионската битка Зверев - Медведев

Четвъртият ден от ATP финалите в Торино ще ни предложи вторите конфликти в " Червената група ", която е формирана от Карлос Алкарас, Даниил Медведев, Александър Зверев и Даниил Медведев.

Първи на корта се чака да излязат Алкарас и Рубльов, които изгубиха своите първи срещи в шампионата и всеки от тях се нуждае от наложителен триумф, с цел да продължи напред в надпреварата. Дебютантът Алкарас бе спрян в три сета от 2-кратния първенец Александър Зверев на старта, до момента в който руснакът нямаше никакви шансове в мача си със своя съотечественик Даниил Медведев, а любопитното е, че до момента Карлитос и международния номер пет не са срещали в никакъв случай между тях.

Във вечерната сесия пък ни чака шампионски конфликт сред Даниил Медведев и Александър Зверев, който ще има голяма роля за определянето на спечелилия в групата.

Припомняме ви, че Зверев надделя Медведев в разногласието за трофея на същия шампионат преди две години и по този начин завоюва втората си купа от финалите на ATP, до момента в който някогашният номер едно си потегли с купата през 2020-та година.

Към момента международният номер три има преднина от 10:7 в директните си дуели с олимпийския първенец и го надигра на цели 4 пъти през сезона, а съперничеството сред тях несъмнено има и една по-лична нотка, откакто Зверев дефинира руснака за " един от най-нечестните играчи в ATP Тура ".

Програмата за сряда на ATP финалите в Торино (стартира не преди 13:00 часа)

1. Матю Ебдън / Рохан Бопана - Ринки Хиджиката / Джейсън Кублер

2. Карлос Алкарас - Андрей Рубльов (не преди 15:30 часа)

3. Раджийв Рам / Джо Солсбъри - Нийл Скупски / Уесли Кулхоф (не преди 19:30 часа)

4. Александър Зверев - Даниил Медведев (не преди 22:00 часа)

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР