Четвърти национален протест се провежда в София днес. Той е

...
Четвърти национален протест се провежда в София днес. Той е
Коментари Харесай

Багери, камиони и самосвали стовариха протеста на пътищарите на жълтите павета

Четвърти народен митинг се организира в София през днешния ден. Той е проведен от Българска браншова камара " Пътища " с настояването за оставката на служебния министър на районното развиване Виолета Комитова. Пътните строители упорстват за среща с министър-председателя, с цел да уредят финансовите връзки с страната.

Тежка техника - камиони, багери, самосвали и други пътно-строителни транспортни средства - се настаниха в центъра на София, паркирани по бул. " Цар Освободител " в ранните часове на деня. Протестът се организира под прозорците на Министерски съвет, а строителите блокираха и бул. " Дондуков ". В петък пътищарите стачкуваха пред Министерството на районното развиване и благоустройството, а в края се реалокираха и пред Министерски съвет. Така и среща не се състоя нито в Министерство на регионалното развитие, нито в Министерски съвет.

Протестиращите се заканиха подобен митинг да се организира всеки ден, в това число и с тежка техника в центъра на София.
 Снимка 549755
Източник:

Министър Виолета Комитова упорства да се срещне със притежателите на компании, защото въпросът за неизплатените средства е юридически. На срещите и на митингите се появявали единствено шефове и представители на компаниите, с което разногласията не се позволяват.
 Снимка 549760
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР