Четвърти ден продължава издирването на 28-годишния Иван Йорданов, който изчезна

...
Четвърти ден продължава издирването на 28-годишния Иван Йорданов, който изчезна
Коментари Харесай

Продължава издирването на 28-годишния мъж, изчезнал край с. Любен Каравелово

Четвърти ден продължава издирването на 28-годишния Иван Йорданов, който изчезна предходната неделя в гората край варненското село Любен Каравелово. Той е бил там със свои другари на техно празненство, на което са участвали над 150 души.

Иван се е обадил на татко си и му е изпратил GPS координатите си от региона на бившето военно отделение край селото. Тук в действителност следите му се губят. В самото отделение в събота е имало огромно празненство, имало е доста хора с коли, с каравани, някои от тях с задгранична регистрация. Музиката се е чувала на километри. Никой обаче не може да каже какво тъкмо се е случило и за какво Иван се обадил на татко си.

Вижте във видеото детайлности за хода на издирването.
гл. контрольор Пламен Годеманов, шеф на Сектор “Издирване ” в ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна: Потърсил е помощ, споделил е, че е заплашен, имало доста хора, тръгнал е в гората и мисли, че се е изгубил и е пратил Джипиес координатите си. Бащата незабавно е тръгнал за мястото и е открил, че това е гориста околност на бившето отделение в региона на село Любен Каравелово. Това са хора, които се провеждат, слушат музика на мощни честоти и търсят места, които не са публично притежание. Скрити, потайни места, където могат да вършат това, което им харесва. Провежда се още веднъж претършуване в региона, взаимно с екипи на военна полиция се ревизираха изоставени бункери, за които нямаме огромна популярност. Защото това е едно изоставено отделение. тук-там има бункерни уреди, в които може да се влезе, да се укрие някой или да падне и да пострада.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР